Om Kai Hansen

Kai Hansen er ett av Norges største trykkerier. Gjennom 50 år har Kai Hansen Trykkeri tilegnet seg mye god erfaring og kunnskap – både gjennom flinke medarbeidere som er stolte av faget sitt, og fra kunder med høye krav til sluttproduktet.

Det har vært viktig for bedriften å kontinuerlig utvikle, og å ta i bruk, ny teknologi. Dette for å kunne tilby kostnadseffektive løsninger av høy kvalitet.

Vår visjon er å gi kunden den gode trykkeopplevelsen. For Kai Hansen er det avgjørende at du som kunde er komfortabel med samarbeidet – fra første møte, gjennom produksjonen og til du mottar ferdig produkt.

Vi produserer alt av trykksaker som bøker, magasiner, hefter, brosjyrer, foldere, merkelapper, flyere, konvolutter, permer, kataloger osv. I tillegg produserer og leverer vi alt av storformat, skilt, dekor, tekstiler og profileringsartikler.

Vi har det meste av produksjonen i eget hus, noe som gir oss god kontroll på kvaliteten og fleksibilitet når det gjelder leveringstid.

Vårt mål er å være en totalleverandør for våre kunder. 

Vi arbeider i henhold til ISO 9002/12647, og vår produksjon er miljøsertifisert for å kunne levere «svanemerkede» produkter.

Kai Hansen Trykkeri, som holder til i eget bygg på Forus, har også en avdeling i Kristiansand. Siste knoppskyting skjedde våren 2019 da den tradisjonsrike bedriften Nils Sund Trykkeri i Haugesund, med avdeling også i Ølen, ble til Kai Hansen Haugalandet etter salg av 60 % av aksjene. Dette nye samarbeidet forventes å være til gjensidig nytte og vekst for begge parter.