Om Kai Hansen

Kai Hansen er en av Norges største grafiske bedrifter, med kunder spredt over hele landet. Gjennom 50 år har bedriften tilegnet seg god erfaring og høy kunnskap takket være flinke fagfolk og kunder med høye krav til sluttproduktet. For Kai Hansen er det avgjørende at kunden får en god opplevelse. Fra første kontakt med oss, til vi har løst oppgaven og kunden har fått faktura. Vi gjør alt vi kan for at kunden skal oppleve oss som seriøse, dyktige – og hyggelige!

Vi produserer alt av trykksaker innenfor både offset og digitaltrykk. Blant annet magasiner, bøker, hefter, foldere, brosjyrer, merkelapper, flyere, konvolutter, permer, kataloger osv. I tillegg produserer og leverer vi alt av storformat, skilt, bildekor, digitale skjermsøyler, firmaklær, profileringsartikler og firmagaver.

Vår forretningsidé er bygget på å være en totalleverandør av grafiske produkter, tilpasset kundens behov. Vi ønsker å gjøre kundens hverdag så enkel og kostnadseffektiv som mulig.

Vi arbeider i henhold til ISO 9002/12647, og vår produksjon er miljøsertifisert for å kunne levere «svanemerkede» produkter.

Kai Hansen Trykkeri, som holder til i eget bygg på Forus, har også en avdeling i Kristiansand. Siste knoppskyting skjedde våren 2019 da den tradisjonsrike bedriften Nils Sund Trykkeri i Haugesund, med avdeling også i Ølen, ble til Kai Hansen Haugalandet etter salg av 60% av aksjene. Dette nye samarbeidet forventes å være til gjensidig nytte og vekst for begge parter.